Основы проектирования кондитерских фабрик Учебное пособие для вузов пищевой промышленности К.Я. Мамонтов, М.М. Мамонтова

By: Мамонтов, Константин ЯковлевичContributor(s): Мамонтова, Мария Митрофановна [авт.]Material type: TextTextPublication details: М. Высшая школа 1967Description: 224 с., [1] л. черт. илSubject(s): кондитерские фабрики | кондитерская промышленность | пищевая промышленность | проектирование | строительство | технологическая часть | расчетGenre/Form: учебники
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
1 месяц
Фонд научной литературы
624..023.1 М226 (Browse shelf (Opens below)) Available 13825000189652
1 месяц
Фонд научной литературы
624..023.1 М226 (Browse shelf (Opens below)) Available 13825000189651

Библиогр.: 223-224

There are no comments on this title.

to post a comment.